Sinds 2009 maakt Het Sleutelgat poppentheater voor dappere kinderen en grote mensen met een klein hartje.

Met onze voorstelling Noten voor Ganga speelden we overal waar er plaats was voor onze poppenkast. In het Zuiderpershuis, op Dok Gent, maar ook op scholen en voor jeugdbewegingen, in huiskamers, op verjaardagfeestjes en geboortefeesten, in cultuurcentra en op festivals.

In december 2013 ging De Camelia Musicalis in premiere. We speelden nu ook op sinterklaasfeesten en in sportclubs,  op de Katse Feesten en in de Nieuwe Vrede, in stadsparken en zelfs in een echt sprookjesbos.

Tussendoor begonnen we te timmeren aan een nieuwe droom. Een eigen theaterzaal, en niet zomaar een, een rijdende theaterzaal. Een theaterzaal die ervoor zou zorgen dat elk publiek in een gezellige omgeving met perfecte klank en licht van onze spektakels zou kunnen genieten. We kochten een oude Duitse politiebus en bouwden ze om tot een theaterbus met plaats voor 24 toeschouwers. Nu kunnen we onze voorstellingen overal spelen waar we onze bus kunnen parkeren.

In september van 2014 hernemen we de voorstelling “Noten voor Ganga” in een herwerkte versie aangepast aan de theaterbus. En we schrijven ondertussen al met volle overgave aan een nieuwe voorstelling die in de lente van 2015 in premiere zal gaan.

CONTACTEER ONS
 
info@hetsleutelgat.be
Bikschotelaan 23
2600 Berchem
+32 497 570 941